Welkom!

Fijn dat je even langskomt.

Mijn naam is Katrijn Eggermont en ik woon in Waregem. Met een master in de vroedkunde op zak en fotografie in de genen, ben ik al enkele jaren bezig met newbornfotografie. Pure en tijdloze foto’s, dat is mijn stijl. Ik hou ervan om pasgeboren baby’s op een natuurlijke manier te fotograferen en volgde verschillende workshops om mij te specialiseren.
Sinds eind 2016 ben ik ook lid van Boven de Wolken, een organisatie die overleden kindjes op foto vastlegt.

Tijdens een shoot werk ik op het ritme van de baby. Genoeg tijd nemen en veel geduld oefenen vormen de sleutel voor mooie foto’s. Mijn achtergrond als vroedvrouw is een pluspunt om het de kleintjes naar hun zin te maken. In de fotostudio zorg ik voor een aangename temperatuur en een rustige sfeer zodat hij of zij zich helemaal thuis voelt.

Heb je het niet zo voor de strakke omgeving van een fotostudio? Dan is een lifestyleshoot een geknipte oplossing. Ik kom graag bij jullie thuis om foto’s te nemen van jullie kindje in de wieg, de babykamer of tijdens de dagelijkse verzorging. Dat levert een fijne fotoreeks op van het prille geluk, een unieke herinnering om te koesteren.

“De tijd vliegt”, hoor je al te vaak. Zeker met kinderen in huis lijkt het alsof alles in sneltreinvaart gaat. Leg die mooie momenten vast op foto en hou de herinneringen vast voor later. Daarom haal ik ook graag broertjes, zusjes en de ouders voor mijn lens. Niets zo leuk als happy beelden van een sterke band.

Spreekt mijn fotografie je aan? Of wil je graag wat meer info? Laat gerust een bericht achter, dan neem ik contact op met jullie.

Katrijn